Betaling

På klinikken kan du betale for din tandbehandling med kontanter, Mobile Pay Dankort eller girokort ( FIK - kort ).

Såfremt du er fast kunde på klinikken, og du skal have lavet en større behandling, er der mulighed for at dele betalingen op i rater.

EDB afregning med Sygeforiskring Danmark og Dansk Tandforsikring

Vi har indført elektronisk afregning med sygeforsikringen "Danmark". Du slipper derfor for at sende de kvitterede regninger ind til "Danmark" - se www.sygeforsikringendanmark.dk Vi samarbejder med Dansk Tandforsikring - se www.dansktandforsikring.dk

SMS

Som et supplement til vort tilkaldesystem har vi indført sms-huskebeskeder, for at erindre dig om din tandlægeaftale.

Adresseændring

Du bedes venligst informere os snarest ved ændring af e-mail adresse,  privat adresse, nyt telefonnummer, hjemme eller på arbejdet.

Ved hvert besøg bedes du informere os om eventuel opstået sygdom, graviditet eller ved medlemskab af ”Danmark”, således at vi altid har ajourførte oplysninger.

Afbud

Afbud bedes meddelt hurtigst muligt og senest 2 dage før den aftalte tid. Ved akut sygdom, ring venligst så tidligt på dagen som overhovedet muligt. Dette giver os den bedste mulighed for at koordinere vore øvrige aftaler.Ventetid

Vores mål er, at du bliver behandlet til den aftalte tid. Det er desværre ikke altid muligt. Det beder vi om din forståelse for. Vi byder på kaffe, te eller vand, hvis der mod forventning opstår ventetid.

Udeblivelser

Vi er nødt til at sende en regning ved gentagende udeblivelser. Dette er i overensstemmelse med aftalen med den offentlige sygesikring. Det fakturerede beløb dækker langtfra omkostningerne ved en ”tom stol” . En udeblivelse er meget dyr og irriterende for os, da vi er minimum 2 personer, som venter på dig. Få en påmindelse på sms, så du undgår gebyr for udeblivelse.

Handicapadgang

Klinikken har en kørestolsrampe som er beliggende ved klinikkens bagindgang.

Mobilnr

Husk at informere om ændring af mobilnr., så du er sikker på at modtage en sms-påmindelse, eller vi kan kontakte dig ved sygdom eller forsinkelse.